Kam Tu pievērs uzmanību, izvēloties rotaļlietas bērniem? Kvalitātei vai cenai?

Svarīgākais izvēles faktors bērnu rotaļlietām ir cena vai produkta zīmols? Izcelsmes valsts vai produkta kvalitāte? Labas atsauksmes internetā vai no draugiem? 

Droši vien lielākā daļa mammu teiktu - visam ir liela nozīme! Tomēr kvalitāte un drošība mantām, kas tiek iegādātas bērniem, ir svarīgākais. Mums ir paveicies, ka dzīvojam Eiropas savienībā, kurā ir stingri noteiktas prasības bērnu rotaļlietām. Tirgū var izplatīt tikai tādas rotaļlietas, kuras atbilst prasībām un tām ir piešķirts CE kvalitātes sertifikāts. 

Mums ir liels prieks un gods piedāvāt produktus par kuriem šaubu nav - kvalitāte ir pirmajā vietā! Mūsu izvēlētie produkti ir Francijas zīmola komplekti, kuru ražošanā tiek izmantoti kvalitatīvi un pārbaudīti materiāli. Neskatoties uz daudz gadu pieredzi, produktu ražotājs turpina sekot līdzi un nodrošināt produktu atbilstību visām kvalitātes prasībām un normatīvajam regulējumam. Produkti ir izstrādāti un ražoti atbilstoši visām Eiropas Savienības drošības prasībām, un to ir pārbaudījušas neatkarīgas specializētās laboratorijas! Tāpēc esam pārliecināti, ka šie radošie komplekti ir droši bērnu lietošanai atbilstoši norādītajam vecumam (3+, 4+, 5+).

Ja Tev rodas kādi jautājumi par produktu vai to kvalitāti, sazinies ar mums!

Add comment

Comments

There are no comments yet.